Janne er én av landets hyggeligste kassadamer

Janne Carlsen er én av 18 nominerte til prisen «Norges hyggeligste kassadame/-mann».

Det er ukebladet «Hjemmet» som har satt i gang kåringen av landets hyggeligste kassemedarbeider. Før jul spurte de leserne sine hvem de mente fortjener den gjeve tittelen og det kom inn over 2600 svar!

Ukebladets redaksjon har plukket ut 18 finalister, en fra hvert fylke. Av de utvalgte er det en Nærbutikken-ansatt, Janne Carlsen hos Nærbutikken Hølen.

Et stort hjerte
Karen Ramirez hos Nærbutikken Hølen sier at hun føler seg heldig, og det er fordi hun har en sjef som er så blid og hjelpsom.

– Janne har et stort hjerte og strekker seg alltid lengre enn de fleste for å hjelpe. Hun tar også så godt vare på alle kundene vi har. Dårlige dager hun eventuelt måtte ha, merker ikke vi noe til, sier Karen.

Karen forteller videre at hun kjemper for  at butikken skal leve, ikke bare for sin egen del, men for  å holde liv i lokalmiljøet og beholde idyllen i Hølen. 

– Hun gir alltid alt for at alle skal få en unik og hyggelig handleopplevelse hos henne og er opptatt av at hver og  en forlater butikken med et smil. Janne er sjef, men går  løs på alle arbeidsoppgaver og er fantastisk, sier  «undersåtten» hennes, Karen.

Stem på din favoritt
Det er åpent for å stemme på sin favoritt frem til fredag 3. mai, men vær oppmerksom på at det gjøres via SMS og koster 5 kroner per avgitte stemme. Du finner mer informasjon om hvordan du kan stemme og hvem du kan stemme på her