Våre kunder har bidratt med over 80.000,- til Røde Kors

I løpet av 2020 har flere Nærbutikken-butikker blitt med på Pantelotteriet.

Halvparten av midlene som samles inn går til de lokale Røde Kors-lagene. Det vil si at hvis du trykker på Pantelotteri-knappen i din Nærbutikk, så er det ditt lokale Røde Kors-lag som får mesteparten av pantepengene. Hittil i år har våre kunder gitt over 80.000 kroner!

– Vi er utrolig takknemlige ovenfor alle som har støttet Røde Kors gjennom Pantelotteriet. Det har gjort det mulig å opprettholde og styrke den frivillige innsatsen i lokalsamfunn over hele landet i en annerledes og krevende tid, sier Ann Christin Håland, Key Account Manager for Næringsliv og samfunnsansvar i Røde Kors.

Som følge av pandemien har smitteverntiltak resultert i at mange lokalforeninger i Røde Kors har mistet inntekter samtidig som mange barn og voksne opplever en mer utfordrende hverdag og trenger hjelp. Midlene fra Pantelotteriet bidrar blant annet til å styrke beredskapen, til å motvirke ensomhet og sosial ekskludering, og til å skape trygge arenaer for barn og unge i ditt nærmiljø.

– Sammen utgjør vi en forskjell for titusenvis av mennesker. Takk igjen for at du trykker på Røde Kors-knappen når du panter, sier Ann Christin Håland, Key Account Manager for Næringsliv og samfunnsansvar i Røde Kors.

Røde Kors vil få over 60 millioner kroner fra Pantelotteriet for 2020, som et resultat av nordmenns giverglede.

Du kan lese mer om Pantelotteriet her