Om Nærbutikken

Nærbutikken - de "små" butikkene

Nærbutikken er navnet på de mindre lokalbutikkene som dekker dine daglige behov for forbruksvarer og lokale etterspurte tjenester.

Merkevaren Nærbutikken forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Nærbutikken er Kjøpmannshusets profilkjede for de "små" nærbutikkene og består av over 152 lokalbutikker spredt over hele Norge.

De fornuftige handler der de bor!
Nærbutikken er med på å opprettholde levedyktige bygder og mindre samfunn, og Nærbutikkens tilstedeværelse er viktig for bygda.
Vi tror at personlig service og en kjøpmann som kjenner sine kunder er det våre kunder setter mest pris på i sine daglige besøk til butikken. Her treffer de kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen.

Lokal atmosfære!
Hjelpsomhet, smil og en "lun" stemning er ikke gammeldags service slik vi ser det. I butikklokaler med god lokal atmosfære finner kundene et godt og variert vareutvalg av dagligvarer til fornuftige priser, og også ukentlige tilbud på mange aktuelle varer. Varesortimentet er tilpasset det lokale markedet med varer fra lokale leverandører og produsenter.

Flere av butikkene har Post i Butikk, spill, apotekvarer samt mye annet, noe som gjør at vi trygt kan kalle oss det lokale servicesenter flere steder. Varebringing er også en tjeneste som utføres i flere av våre butikker for de kunder som ønsker det.


Fakta:
Kjededirektør: Kjetil Flåtrud
Antall butikker: 137 (per desember 2023)
Antall varelinjer: 2.000-3.000
Størrelse på butikk: 100 - ca. 200 kvm