Smaken av Norge – våre lokale favoritter

Se etter Smaken av Norge-merket i din lokale Nærbutikken.

Vi har Nærbutikken-butikker over hele landet, fra nord til sør og øst til vest. Vi er til stede i store byer, mindre byer, bygder, grender, ved fjord og fjell og til og med på den ytterste øy. I alle de områdene vi har butikker finnes det også fantastiske, lokale produsenter.  

Vi i Nærbutikken heier på levende lokalsamfunn og det er derfor naturlig for oss å støtte opp om de lokale produsentene. Det gjør vi nå gjennom Smaken av Norge. Her har vi samlet flotte, lokale leverandører som virkelig viser frem smaken av Norge, i all sin kompleksitet og fylde. 

  Smaken_av_Norge_fb_1080x1080_4_Den sorte havre.jpg Smaken_av_Norge_fb_1080x1080_18_Valdresmeieriet_ost.jpg

  Smaken_av_Norge_fb_1080x1080_2_Ask.jpg Smaken_av_Norge_fb_1080x1080_19_Vossakjøt.jpg

Utvalget vil kunne variere fra butikk til butikk.

Typisk for leverandørene er at produktene deres har unik kvalitet, som oftest er lagd på norske råvarer og alltid kvalitetsråvarer med tydelig opprinnelse. De driver med god dyrevelferd, er representanter for stolt matkultur og håndverk og er innovatører i sine respektive kategorier.  

Dette er leverandører som tilbyr bærekraftig, ekte og autentiske matopplevelser og som skaper ringvirkninger i sitt lokalsamfunn.  

Fremover vil du kunne bli bedre kjent med mange av produsentene både gjennom vår nettside, men også ved å ta turen til din nærmeste Nærbutikken-butikk og prøve ut noen av produktene. De vil være tydelig merket med «Smaken av Norge». 

Velbekomme!