Haseeb og Pia er to av landets hyggeligste

Pia Yvonne Jakobsen og Haseeb Kalantari er blant de 18 finalistene som kan bli kåret til Norges hyggeligste kassamann / kassadame. Du avgjør hvem som vinner!

Ukebladet Hjemmet har siden 2019 kåret Norges hyggeligste kassamann / kassadame. Som tidligere år har både butikker og kunder kunnet nominere medarbeidere til prisen og nå er de 18 finalistene som har fått flest stemmer klare.

Blant de 18 finner vi to fra Nærbutikken; Pia Yvonne Jakobsen som driver Nærbutikken Sandnes i Masfjorden, og Haseeb Kalantari som jobber hos Nærbutikken Lundenes.

Driver sosial møteplass
– Takket være Pia har vi en fantastisk nærbutikk der det er mulig å sette seg ned og ha sosial kontakt med andre i en koselig kaffekrok, sier innbyggerne i Masfjordnes. Damen de snakker om, driver nærbutikken deres, som er viktig for det daglige livets gang. Pia er både sjef og kassaperson.

Kundene er svært fornøyde med Pia; «Pia er alltid blid og hyggelig med kundene. Hun bringer
varer til de som treng hjelp til det, og kjører kunder hjem igjen dersom det er behov. Hun lytter til ønsker fra kunder og tar inn varer de spør etter. Nærbutikken vår er en trivelig møteplass takket være Pia». 

Strekker seg langt for kundene
– Haseeb kom til bygda for å drive nærbutikken i 2015, og det har betydd den store forskjellen for oss som bor her. Han er alltid blid og hjelpsom overfor kundene, er veldig snar med å invitere til en kaffeprat og er det noen som ønsker en vare han ikke har, gjør han det han kan for å skaffe den. Alle jeg snakker med skryter veldig av Haseeb fordi han gjør butikken til en
trivelig samlingsplass i bygda, sier Bjørg Tjøstland Fredriksen.

Og det er ikke bare Bjørg som er fornøyd; «Haseeb er smilende og hyggelig, og strekker seg langt for å gi et godt varetilbud til oss kunder. Han har meget god kontakt med kundene og har laget en kaffekrok i 2. etasje. Der er det er strikkekafé én dag og gubbetreff en annen dag i uka.», sier en kunde. En annen følger opp med «Fantastisk hyggelig mann. På sensommeren inviterte han hele øyriket på grillmat med tilbehør en lørdag, alt var gratis for store og små. Kjempekar fra Afghanistan, godt likt av alle, håper han får oppmerksomhet fra dere.».

Du kan stemme på din favoritt ved å sende KASSE3 til 2205 for å stemme på Pia Yvonne, eller KASSE8 til 2205 for å stemme på Haseeb (tjenesten koster 1 krone per SMS).