Ingredienser sellerirot- og potetmos:
1 stor/2 små sellerirøtter
2 store poteter
salt
Slik gjør du:
Skrell sellerirot og poteter og skjær i biter. Ha det i en kasserolle og fyll på vann til det dekker bitene. Kok i 10–15 minutter til grønnsakene er møre. Sil av vannet og mos grønnsakene. Smak til med salt.
Ingredienser Biff Stroganoff:
ca. 400 g strimlet storfekjøtt
2 ss smør
1 gul løk
3 fedd hvitløk
150 g bacon i biter
6 sopp
3½ dl fløte
5 ss cremè fraiche
1 dl vann
3 ss soyasaus
2 ss solbærsyltetøy
salt/pepper
Slik gjør du:
Brun kjøttet et par minutter i en kasserolle med litt smør og legg det til side på en tallerken. Kutt opp løk, hvitløk og sopp. Ha nytt smør i kasserollen, brun løk, hvitløk, sopp og bacon. Ha i resten av ingrediensene, men vent med kjøttet. La det koke opp og surre i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Hvis det er nødvendig kan du jevne sausen litt med maizena. Ha i kjøttet og varm opp. Server gjerne med litt friske urter over.
Tips:
Dette er en glutenfri rett.