Pasta med grønnsaksragu – vegetar - august

4 porsjoner • ca. 25 minutter

Ingredienser: 

400 g tørket tagliatelle pasta
3 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
1 squash
2 gulrøtter
2 store tomater
1 paprika
3 vårløk
4 sopp
3 ss soyasaus
2 ss kalvefond (eller kylling-/ grønnsaksfond)
1 dl vann
2 ts paprikapulver
salt/pepper
revet parmesan
hakket basilikum

Slik gjør du: 

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kutt alle grønnsaker i små biter, desto
mindre du kutter desto mer delikat blir sausen. Ha olivenolje i en kasserolle og start med å surre løk, hvitløk, sopp og tomater i noen minutter. Ha i resten av grønnsakene og ingrediensene. La sausen koke opp og la den koke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og ­pepper. Bland sausen med den ­ferdig kokte pastaen og server gjerne med revet parmesan og basilikum.

Tips:

Ved bruk av grønnsaksfond er dette en vegetarrett. Den er også gluten- og laktosefri.