Fisketaco - november

4 porsjoner • ca. 25 minutter

Ingredienser: 

8 tortillalefser
1 pose tacokrydder
1 pakke fiskepinner (16 stk.)
1 pose babyleafsalat
1 pose sukkererter
1 agurk
1 rødløk (bruk gjerne syltet rødløk fra oppskriften i juli)
3 dl lettrømme
1 glass tacosaus
1 lime
hakket koriander

 

Slik gjør du: 

Sett stekeovnen på 200 °C. Legg fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir. Strø over tacokrydder. Stek fiskepinnene etter anvisning på pakken. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm lefsene sammen med fiske­pinnene de siste minuttene. Kutt opp sukkererter, agurk og rødløk. Del lime i båter. Dander med to fiskepinner i hver tortillalefse, salat, sukkererter, agurk og rødløk. Ha over rømme, tacosaus og litt frisk koriander. Legg til slutt på en båt av lime.

Tips:

Her kan du også variere med andre grønnsaker etter smak! Prøv avokado, paprika og mais.