Ovnsbakte grønnsaker - mai

4 porsjoner • ca. 20 minutter

Ingredienser: 

2 grønne squash
2 hele paprikaer
250 g revet ost
200 g smårettskinke
250 g nøytral kremost f.eks. snøfrisk
1 ts salt
pepper
olivenolje
persille

Slik gjør du: 

Sett stekeovnen på 200 °C. Bland revet ost, kremost og skinke i en bolle. Ha i salt og pepper og bland godt. Del squash og paprika i to på langs. Fjern noe av inn­maten på squashen med en teskje. Fjern stilk og frø i paprikaen. Legg grønnsakene på en stekeplate med bakepapir. Fyll grønnsakene med ost- og skinkefyllet og drypp over litt olivenolje. Stek i ovnen i ca. 10–12 minutter til toppen er gyllen. Dryss over frisk persille like før servering. Server gjerne med en grønn salat.

Tips:

Denne oppskriften er glutenfri.