Ingredienser:
1 rødløk
1 dl eddik
2 dl sukker
3 dl vann
4 kyllingfileter
2 poser babyleafsalat
1 pose sukkererter
1 pose reddiker
1 boks cherry-tomater
1 lime
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 °C. Brun kyllingfiletene i en panne med litt smør, salt og pepper. Legg kyllingen i en ildfast form og stek ferdig i ovnen i ca. 15 minutter. Kok opp eddik, sukker og vann som blir laken til løken. Skrell og del løken i to og skjær den i skiver. Legg løken i en bolle som tåler varme, og hell den varme laken over. Kutt opp tomater, sukkererter og reddiker. Legg salaten i en bolle og fordel grønnsakene over. Skjær opp kylling og dander med syltet løk og båter av lime over. Server gjerne brød ved siden av. Balsamicodressing passer godt til, eller lag din egen dressing av et par never friske urter, 2 fedd hvitløk og litt salt. Mos det hele med en stavmikser sammen med litt olivenolje.
Tips:
Denne retten er glutenfri uten brød.